Menu

Locatie

Aan de rand van het Haagse centrum, tegenover het Malieveld, ligt een locatie die met recht uniek te noemen is. Tussen de Portugese Synagoge en een statig 18e-eeuws grachtenpand aan de Prinsessegracht ligt de Glazen Zaal. Een oorspronkelijk binnenplein overkapt met een glazen dak. De gevel van de Portugese Synagoge, één van de mooiste synagoges van ons land, is als permanent ‘decor’ in de zaal opgenomen.

Onder het glazen dak en de deels glazen wanden wanen uw gasten zich buiten en onder de blote hemel, bijvoorbeeld tijdens een symposium, lezing, receptie, debat of diner. De Glazen Zaal is een officiële trouwlocatie, en tevens een schitterende locatie voor een aansluitende receptie. Door de goede akoestiek is de Glazen Zaal ook uitermate geschikt voor het houden van concerten.

De Glazen Zaal is een karaktervolle locatie met een sobere schoonheid waar de bijzondere bouwstijlen van oud en nieuw elkaar ontmoeten.

Bij mooi weer biedt ook de rustieke achterplaats een schitterend decor om onder eeuwenoude kastanjes te recipiëren.

De Glazen Zaal ligt op 5 minuten loopafstand van het Centraal Station. Parkeergelegenheid is ruim voldoende aanwezig, onder andere onder het Malieveld.

Neem contact met ons op, graag vertellen wij u meer over de mogelijkheden van de Glazen Zaal.