Menu

Mogelijkheden

Een gelukkig huwelijk tussen klassiek en modern

Mix de romantiek van 18e-eeuwse architectuur met het transparante stijlvolle ontwerp van de Glazen Zaal. U voelt zich binnen en buiten tegelijk en creëert er met weinig middelen een heel bijzondere sfeer.

Gebruiksmogelijkheden

Een receptie, symposium, concert, debat, sit-down dinner of lopend buffet? De Glazen Zaal is er uitermate geschikt voor en past zich als een kameleon aan uw wensen aan. Naast de Glazen Zaal zijn er nog verschillende break-out ruimtes beschikbaar.

De Glazen Zaal beschikt over een goed geoutilleerde keuken, een stijlvolle entree en een ruime garderobe. De Glazen Zaal heeft uiteraard een modern klimaatbeheersingssysteem en is ook voor invaliden goed toegankelijk.

Seminars en muzikale uitvoeringen

De akoestiek is er opvallend perfect. Dat maakt De Glazen Zaal niet alleen geschikt als vergaderzaal voor grotere en kleinere gezelschappen, maar in het bijzonder ook voor muzikale uitvoeringen.

Ligging

De Glazen  Zaal is zeer centraal gelegen. Vlakbij het Centraal Station Den Haag en recht tegenover het Malieveld, waar in de garage volop parkeergelegenheid is. De uitvalswegen naar de A4, A12 en A44 liggen op een steenworp afstand.